Om oss

Om Oss

Team Tore och Karin


Vi har valt att göra denna satsning till en gemensam resa där varje dag är ett lagarbete. På så sätt får vi båda positiva känslor av delaktighet och support.

Detta innebär dock att vardagen blir 100% orientering plus annan träning. Det blir analys av pulskurvor och träningsplanering som diskuteras vid middagsbordet. Nördigt? Javisst, men det är detta som är vår passion.

Det är Kalles mål som styr resan, det är Malins intresse för forskning, analyser och träning som lägger grunden för vägen. Ofta blir denna väg outforskad mark och en bit ifrån vad många andra väljer, men vi väljer alltid en väg vi tror på och så länge den tar oss åt rätt håll så ger det oss självförtroende och motivation att fortsätta.

Hur lång resan blir eller vart den bär är ännu ovisst, men just nu njuter vi av att vi vågar satsa, vi gör allt vi kan och vi gör det tillsammans!

”Den som går i andras fotspår kommer aldrig först” – Don Larsen (1929-)

T om G:

”Om jag bara hade haft en uns av den mentala styrka som T besitter hade jag varit nöjd. Hans förmåga att kunna fokusera på uppgiften och pressa sig själv är hans största styrkor. Han vågar gå sin egen väg och är beredd att göra det jobb som krävs för att nå sina mål.”

H om R:

”Utan G engagemang och enorma vilja att sträva framåt hade jag aldrig kommit så långt på min resa som jag gjort. Jag är så oerhört glad och imponerad av alla uppoffringar som hon gör för min satsning, att hon alltid är kritisk till det vi gör och hittar de bästa sätten för att utvecklas ännu mera.”

BYT STORLEK