Team Flying Fred

Inov8 logga

Inov-8s filosofi är att utveckla lätta, minimalistiska och funktionella skor för att ge löparen självförtroende och frihet att kunna forcera alla typer av underlag.

Inov-8 är för mig det optimala skovalet. De ger en svårslagen löpkänsla och bra grepp i alla terrängtyper – en trygghet och frihet när jag står på startlinjen.

Tävlingsskor: X-talon 190
Träningsskor: X-talon 190, X-talon 212, Oroc 280, Mudclaw 265, Raceultra 270, Fastlift 335

Etixx logga

Etixx grundades 2009 och har skapat ett stort utbud av avancerade näringsprodukter och tillskott som passar behoven för alla som valt att vara aktiva idrottare på en professionell, rekreations- eller amatörnivå.

Etixx Sports Nutrition har ett utbud av energiprodukter som täcker alla mina behov – och viktigast av allt; varje produktionsbatch är testad enligt WADAs lista och ger mig en trygghet kring vad jag stoppar i mig. Tack vare Etixx har jag tillgång till optimala energitillskott både innan, under och efter passen. En trygghet för både prestation och återhämtning.

Produkter jag använder:

Innan: Isotonic sportdryck

Under: Energy gel, Isotonic sportdryck

Efter: Recovery shake (Kiwi/Hallon och Choklad), Recovery bar

Mellanmål: Full training complex shake

 

Salming logga

Salming Running är den svenska uppstickaren på löparmarknaden som levererar snygga och funktionella kläder för alla typer av träningspass och väder. Företaget har sitt huvudkontor i Sisjön, Göteborg och säljer idag sin löparkollektion i 37 länder.

”Vi på Salming är oerhört stolta över samarbetet med Fredrik, han betyder mycket för oss med sin offensiva framfart i skogen och löparspåren. Vi kommer jobba hårt för att försöka hålla samma tempo!”, säger Joakim Sandin, produktchef för Salming Running.

 

Print - copie

Kompressionskläder i form av vadskydd, sockar, full leg, korta tights och pannband som jag använder främst för återhämtning men även vid träning och tävling. Jag upplever att Compressports produkter har den bästa kvaliteten vad gäller slitstyrka och hållbar passform, något som är avgörande för klädernas syfte men gör det även möjligt att använda dem i skogen.

 

sziolsxkrosslogo

X-Kross är det självklara valet när det gäller löparglasögon för mig. Deras passform och minimala vikt gör att man inte märker av dem alls när man springer. Jag tränar och tävlar med dem för att de skyddar mig mot grenar i ögonen, ”vilar” ögonen från solljus och vind och den orange linsen gör att konturerna blir ännu tydligare i naturen.
Favoritlins: RunningPro Orange

 

IMI